Om os

LIDT OM JESPER

Gennem hele mit arbejdsliv har jeg beskæftiget mig med udvikling og markedsføring.

Rejsen er gået gennem det kemiske laboratorium med udvikling af analysemetoder, videre gennem forskellige funktioner med produktudvikling og derefter som produktansvarlig med markedsføring af produkterne, som jeg havde været med til at udvikle. Jeg nåede også at virke som produktchef i en importvirksomhed med kontakt til leverandører i hele verden. En anderledes udfordring.
Nedtrapningen ud af arbejdsmarkedet var som webmaster på deltid.
Jo, jeg har været vidt omkring og har mødt et utal af søde, spændende og dedikerede mennesker.

Lige fra jeg som barn fik mit lille Kodak bokskamera har jeg været fascineret af fotografi. Det første spejlrefleks var et Canon FT QL. Et banebrydende kamera i 70’erne. Det blev efterfulgt af EOS-kameraerne. Med 100 – 400 mm teleobjektiv, og muligheden for fuglefotografering.
Med introduktionen af digitalteknik, var det slut med at vente flere dage på at filmen blev fremkaldt, så man kunne se resultatet.
Det første kamera i den digitale æra var et FujiFilm. Ydeevnen var omvendt proportional med prisen. Men det var spændende og lærerigt at stifte bekendtskab med den ny teknik. Hurtigt vendte jeg tilbage til Canon først med EOS 20D og derefter EOS 7D, som jeg syntes bedst opfyldte mine behov. Flere kamerahuse er nærmest blevet slidt op. De seneste år har jeg brugt EOS 7D Mark II.
Nu er det tid til at hoppe på næste vogn i udviklingstoget: “Det spejlløse spejlrefleks”.
Canon EOS R5 min nye bedste ven. Sammen med de tilhørende objektiver, 24 – 105 mm og 100 – 500 mm, skal vi afsøge nye grænser. 

Jeg har altid haft en generel interesse for sport, uden selv at nå noget på det aktive plan.
I mange år var vi en lille gruppe ”badmintonmøvere”, men nu er golfbanen den primære legeplads. Jeg har været medlem af Smørum Golfklub i en lang årrække.

Desuden har jeg i et halvt århundrede fulgt Akademisk Boldklub, ligegyldig hvilken række de har spillet i.

Og så glæder jeg mig over at Leksands IF efter mange år som elevatorhold tilsyneladende nu har etableret sig i Sweden Hockey League.

Tag et kig på et lille udvalg af billeder i Galleriet. 
Alle mine billeder er til salg og kan leveres som filer eller på print i forskellige formater og størrelser.
Endvidere har jeg lavet nogle serier af fotokort.

LIDT OM LISBETH

Jeg har hele mit liv haft lyst til at arbejde med mine hænder med kreative ting. Jeg har tegnet og malet akvarel, syet, lavet keramik og arbejdet med træ.
Efter mange år på arbejdsmarkedet, i et job hvor jeg skulle bruge mit hoved, gik jeg på pension for tre år siden og blev jeg introduceret til Polymer Clay af en god veninde.

Det har virkelig fanget mig, og der er så mange muligheder med det materiale. Man kan lave smykker, smukke skåle, køleskabsmagneter, figurer og forvandle utallige “loppefund” til nye smukke dekorationsting. Der er altid nye mønstre og nye farver, som kalder på at blive “opdaget” og der er mange timers fordybelse foran leret. Det er altid spændende at se hvad der vokser frem fra ideerne og den form, som jeg tager udgangspunkt i.
Det fantastiske ved materialet er også at man ikke behøver specialovne og store maskiner for at arbejde med det. Det hele kan fint foregå hjemme i et helt almindeligt hjem.

Når jeg ikke arbejder med Polymer Clay er det stadig syning der er min store passion. Jeg nyder at finde stoffer i second-hand butikker eller på loppemarkeder, og forvandle dem til ponchoer og lignende, som kan bruges på tværs af størrelser.

Jeg håber, du finder noget du kan lide her på hjemmesiden. Jeg vil meget gerne give inspirationen videre og sælger også ud af de ting jeg laver.